Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Càtering

Oferim tots tipus de serveis de càtering tant per a empreses com a particulars. Ens adaptem a les teves necessitats i et proporcionem un servei de gran qualitat per aconseguir que el teu esdeveniment sigui únic, especial i fet a mida.<br /> La nostra experiència li assegura una total organització i una extensa carta per triar el més adequat per a cada ocasió.

EMPRESES

Tots els nostres plats estan elaborats a base d’ingredients naturals i de manera totalment artesanal, sempre amb la voluntat d’oferir una gran varietat de productes per a què els seus esdeveniments siguin inoblidables.

PARTICULARS

Posem a la teva disposició un exclusiu servei on trobaràs tot allò que necessitis per a les teves celebracions: casaments, bateigs, comunions, dinars o sopars d’empresa, esdeveniments, dinars familiars, festes d’aniversari, etc.

Fet a Mida

Tant si és per un gran esdeveniment o per un acte íntim, els nostres càterings s’adapten perfectament a les teves necessitats.