Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Història

Després d’anys d’experiència en diversos i prestigiosos obradors, Jaume Viñallonga Mas (fundador) va decidir fer un pas endavant amb la inauguració d’aquesta casa el 1974, que anys després i amb la incorporació de Margarita Carrera Jué (co fundadora) , continua sentint-se orgullosa de poder oferir als seus clients una amplia varietat i qualitat de producte. Amb el pas del temps, i amb la intenció de poder oferir un millor i més complet servei, el matrimoni Viñallonga-Carrera amplià encara més la oferta disponible per als seus clients, incorporant-hi també l’espai de cafeteria Viñallonga (l’any 1987), obrint una nova botiga a Montmeló (l’any 1979) i treballant en el producte de catering des de 1990 tant per a particulars com per a empreses. Actualment, i ja amb la nova co direcció de la nova generació de la familia Viñallonga-Carrera (Jaume i Marga), la Pastisseria Viñallonga segueix compromesa amb els valors propis d’una pastisseria tradicional sense renunciar a la innovació i a un producte de la màxima qualitat, fent de la cordialitat i dedicació als seus clients, el segell propi de la casa.

La pastisseria és...

Sensibilitat, passió, compartir i transmetre. En definitiva, és vida.

TRADICIÓ FAMILIAR

Dues generacions treballant conjuntament per oferir-vos els millors productes fets amb passió i compromís.

«Volem que els nostres clients  sentin, a través dels productes que oferim, la nostra passió per la pastisseria.»

EL NOSTRE EQUIP

Si vols anar de pressa, camina sol; però si vols arribar lluny, camina acompanyat. Per a nosaltres això és molt important. Sabem que res del que fem seria possible sense el nostre equip de professionals, de gran qualitat humana i del qui ens sentim molt orgullosos.

JAUME VIÑALLONGA MAS

Fundador

MARGARITA CARRERA

Fundadora

JAUME VIÑALLONGA

Director de Producció

MARGA VIÑALLONGA

Directora Operacions

CARME PUIG

Assessora de vendes

RAQUEL RUIZ

Assessora de vendes cafeteria

ASUN CAMPINS

Assessora de vendes

XAVIER NAVARRO

Pastisser responsable semi freds i producte acabat

MONTSE PRATGINESTÓS

Assessora de vendes

AITOR GALLEGO

Cuiner assistent

ASSANE DIOP

Responsable producció continua

VALENTIN MARTÍNEZ

Responsable cuina càtering

MIQUEL ROCAMORA

Responsable de masses

MARIA FERRER

Responsable Administració

MIKI BARBA

Assessor de vendes